نوشته شده توسط : الهام چرخنده

قیمت گچ

گچ در زیردسته‌ی مصالح ساختمانی پودری قرار می‌گیرد و از جمله مصالحی است که در استحکام ساختمان نقش مهمی دارد. گچ را می‌توان به صورت طبیعی از زمین استخراج و یا به صورت غیر طبیعی تولید کرد. از گچ برای اندود کردن، سفید کاری، تمیز کاری، ساخت ملات گچی و ساخت ورقه‌های پیش ساخته استفاده می‌شود. و از جمله خاصیت‌های آن می‌توان به صرفه اقتصادی و مناسب بودن قیمت گچ، مقاومت آن در برابر آتش و زودگیر بودن اشاره کرد.

برای استفاده از گچ کافی است پودر آن را در ظرفی ریخته و به نسبت معین آب به آن اضافه کرد. بعد از این که ترکیب به دست آمده به گیرش اولیه‌ی خود رسید، می‌توان گچ را با استفاده از ماله بر روی سطح مورد نظر کشید. اگر گچ به منظور سفید کاری باشد، نیاز به اضافه کردن خاک نیست، اما اگر برای ساخت ملات باشد، خاک رس نیز به نسبت مساوی با گچ، به آن اضافه می‌شود.

قیمت بتن آماده

بتن که از ترکیب آب و سیمان و سنگدانه به دست می‌آید، مصالح اصلی ساختمانی است. بتن عموما به صورت پودر خریداری و در همان محل پروژه با آب ترکیب و به صورت خمیر درمی‌آمد. اما بتن را به صورت آماده نیز می‌توان خریداری کرد. که اگر محل پروژه به کارخانه بتن نزدیک باشد، بتن آماده با میکسر بر سر پروژه فرستاده می‌شود و دیگر نیازی به ترکیب و ساخت بتن در محل پروژه نیست.

قیمت بتن آماده تحت تاثیر عوامل مختلفی می‌تواند متغیر باشد. که مهمترین این عوامل کارخانه سازنده بتن و عیار بتن است. برای مثال قیمت بتن آماده 150 از یک کارخانه با بتن آماده عیار 250 از همان کارخانه متفاوت است. البته نوع بتن نیز بر قیمت آن تاثیرگذار است. که انواع بتن را می‌توان بتن معمولی، بتن سبک، بتن سنگین، بتن آرمه، بتن پیش ساخته، بتن پیش تنیده، بتن هوادار، بتن آسفالتی، بتن شیشه‌ای، بتن زودگیر، بتن آهکی، بتن غلتکی و … دانست.

سیوان لند

سیوان لند، بازار آنلاین صنعت ساختمان است. این وب سایت که با هدف تسهیل خرید و فروش مصالح و تجهیزات ساختمانی به وجود آمده،  انواع مصالح و تجهیزات مورد نیاز برای یک ساخت یک ساختمان را در دسته بندی‌های خود جای داده و به راحتی و با چند کلیک می‌توان مصالح مورد نیاز را به صورت آنلاین خریداری و در درب کارخانه یا محل پروژه تحویل گرفت.

از مزایای سیوان لند این است که با حذف واسطه‌ها فروشنده و خریدار را مستقیما به هم وصل می‌کنند. فروشندگان می‌توانند پس از ثبت نام در سیوان لند، فروشگاه آنلاین خود را در این وب سایت راه بینداز و با ثبت محصولات خود، نسبت به فروش آنلاین آن‌ها اقدام کنند. خریداران نیز می‌توانند محصولات فروشگاه‌ها مصالح ساختمانی مختلف را مشاهده و با بررسی ویژگی و قیمت مصالح ساختمان نسبت به خرید آن‌ها اقدام کنند.

 



:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : الهام چرخنده

قیمت سیمان پاکتی 50 کیلویی امروز

سیمان پاکتی مصالحی است که در صنعت ساخت و ساز بیشترین خرید را دارد. از همین رو نیز قیمت روز سیمان پاکتی برای فعالان این صنعت اهمیت ویژه‌ای دارد. سیمان در پاکت‌های 50 کیلویی به فروش می‌رسد و قیمت سیمان پاکتی 50 کیلویی امروز را می‌توانید به صورت آنلاین و از طریق وب‌سایت سیوان لند استعلام بگیرید.

 از سیمان برای چسباندن مصالح ساختمانی مختلف به هم استفاده می‌شود. سیمان‌ها انواع مختلفی دارند که سیمان پرتلند متداول‌ترین نوع آن است. چون شرایط آب و هوایی مناطق مختلف متفاوت است، سیمان‌ها با ویژگی‌های مختلف نیز تولید می‌شوند. برای مثال سیمان پرتلند دیرگیر، حرارت کمی را در زمان گیرش آزاد می‌کند یا در مقابل، سیمان پرتلند زودگیر حرارت زیادی را در زمان گیرش آزاد می‌کند و برای پروژه‌هایی مناسب است که باید در زمان کمتری انجام شوند.

قیمت آجر

آجر از قدیمی‌ترین مصالح ساختمانی است که امروزه نیز طرفداران بسیاری دارد. آجر در ساختمان سازی کاربردهای زیادی دارد. که متداول‌ترین آن دیوارچینی است. آجرها از آن جهت هنوز طرفداران زیادی دارند که در برابر آتش مقاوم هستند، ابعاد مناسبی دارند و هم‌چنین قیمت آجر مناسب است. البته آجر انواع گوناگونی دارد و براساس کارخانه‌ی سازنده آجر و نوع آجر، قیمت آن‌ها با یکدیگر فرق می‌کند.

در هنگام خرید آجر باید به کیفیت آن نیز دقت کرد که . یکی از مشخصه‌های تشخیص آجر خوب و با کیفیت این است که اگر آن‌ها را به هم بزنیم، صدای زنگ بدهد. صدای زنگ نشان می‌دهد که آجر سالم و توپر است و هم‌چنین میزان آب آن کم است و مقاومت خوبی دارد. آجر باکیفیت در مقابل آتش و حرارت مقاوم است. این آجرها رنگ یکنواختی دارند و سطح آن‌ها صاف است.

سیوان لند

سیوان لند بازار آنلاین صنعت ساختمان است. سیوان لند از طریق وب سایت و اپلیکیشن بستری را فراهم آورده تا فعالان این صنعت بتوانند مصالح و تجهیزات ساختمانی مورد نیاز خود را به صورت آنلاین خریداری کنند و بعضا در محل پروژه تحویل بگیرند. برای خرید مصالح ساختمانی از سیوانلند کافی است در آن ثبت نام و پس از وارد کردن اطلاعات خود، مصالح مورد نظر را انتخاب و به سبد خرید خود اضافه کنید. با پرداخت و نهایی کردن سفارش، اقلام خریداری شده برای شما ارسال خواهند شد.

تولید کنندگان مصالح و تجهیزات ساختمانی نیز می‌توانند در سیوان لند ثبت نام کرده و از طریق این وب سایت، فروشگاه آنلاین مصالح و تجهیزات خود را داشته باشند و جزئی از خانواده بزرگ سیوان لند شوند. سیوان لند با حذف واسطه‌ها خریدار و تولید کننده را مستقیما به هم وصل می‌کند و فرایند خرید را سهولت بخشیده.

 



:: بازدید از این مطلب : 166
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 فروردين 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : الهام چرخنده

ابزارآلات 

ابزار و یراق جزو وسایلی هستند که به طور روزانه با آن‌ها سر و کار داریم و باعث سهولت کار ما با دیگر وسایل شده‌اند. یراق آلات را به طور کلی به تمام وسایلی می‌گویند که آن‌ها را از طریق ذوب کردن فلزات و شکل دادن به آن‌ها تولید می‌کنند و ابزارآلات هم شامل تمام وسایلی هستند که کار ما با سایر وسایل را راحت می‌کنند. از جمله یراق آلاتی که به طور روزانه با آن‌ها سر و کار داریم می‌توان به دستگیره در، لولای پنجره‌ها، شیر آب و … از جمله ابزارآلاتی که روزانه با آن‌ها سر و کار داریم می‌توان به انواع ابزارآلات دستی و برقی مثل آچارها و دریل‌ها اشاره کرد.

هدف اصلی از تولید ابزار و یراق این است که کار ما با سایر وسایل راحت‌تر شود. ابزار و یراق خود انواع مختلف و متنوعی دارند که همین امر هم باعث تفاوت قیمت ابزار مختلف با یکدیگر شده است. البته کشور سازنده و برند ابزارآلات نیز بر قیمت آن تاثیرگذار است. ابزارآلات را می‌توان به دسته‌های ابزارآلات بادی، دستی، رنگ‌آمیزی، هیدرولیک، برقی، بنزینی و ساختمانی تقسیم‌بندی کرد. یراق آلات نیز به انواع یراق‌آلات مربوط به برق، ساختمان، کالاها و مصنوعات چوبی، کابینت، درب و پنجره تقسیم می‌شوند.

بتن

بتن از مصالح اصلی ساخمان‌سازی است که از ترکیب آب، سیمان پرتلند و سنگدانه به وجود می‌آید. قیمت بتن امروز به عوامل مختلفی مثل عیار بتن بستگی دارد. که به بتن با عیار پایین بتن مگر می‌گویند و قیمت آن نسبت به بتن عیار بالا کمتر است. میزان سفارش بتن نیز از دیگر عوامل تاثیرگذار بر قیمت بتن است. هرچه میزان بتن خریداری شده بیشتر باشد قیمت هر متر مکعب آن کاهش پیدا می‌کند.

بتن انواع مختلفی دارد که ویژگی‌های آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. بتن معمولی که رایج‌ترین نوع بتن است و دوام و مقاومت بالایی دارد. بتن‌های سبک وزنی کمتر از 1920 کیلوگرم بر مترمکعب دارند و ضریب رسانایی آن‌ها بسیار پایین است. چگالی بتن سنگین بین 3 تا 4 هزار کیلوگرم بر مترمکعب است و این بتن تشعشعات رادیواکتیو مقاوم است. بتن آرمه بتنی است که در ساخت آن از فولاد استفاده شده و به اصطلاح مسلح است. بتن پیش تنیده نیز مانن بتن آرمه دارای فولاد است با این تفاوت که فولاد آن تحت تنش قرار گرفته است.

شن و ماسه

شن و ماسه نیز همانند بتن از مصالح اصلی در ساختمان سازی به شمار می‌روند. این مصالح هم به صورت مستقیم و هم به صورت غیرمستقیم در ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. شن‌ها سنگدانه‌هایی بزرگ‌تر از ماسه و ریزتر از ریگ هستند. شن‌هایی که در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند از نظر شکل به دسته‌های شکسته، شسته، دوبار شور، بادامی و نخودی تقسیم می‌شوند. ماسه‌ها نیز از نظر شکل در انواع ماسه‌های گوشه‌دار، شبه گرد و مخلوط موجود هستند.

تنوع شن و ماسه در ظاهر و اندازه بر قیمت شن و ماسه تاثیر گذاشته است. تفاوت شن و ماسه در نوع دانه‌بندی آن‌ها است و دانه‌های شن از ماسه درشت‌تر است. بر اساس نشریه 101 و 55 شن و ماسه‌ای که در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند باید سخت و محکم و بادوام باشند و مقدار مواد مضر، مواد آلی، کلوخه‌های رسی و … آن‌ها از حد تعیین شده بیشتر نشود و هم‌چنین درصد سایش سنگدانه‌های بر اساس استانداردهای لس آنجلسی نباید از 40 درصد بیشتر باشد.



:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : الهام چرخنده

https://rayct.ir/%d9%85%d8%b5%d8%a7%d9%84%d8%ad-%d8%a8%d8%a7-%da%a9%db%8c%d9%81%db%8c%d8%aa-%d8%a8%d8%a7-%d9%87%d8%b2%db%8c%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%85-%d8%aa%d8%b1/

مصالح با کیفیت با هزینه کم تر !

هزینه‌ی خرید مواد و مصالح مورد نیاز برای ساخت خانه‌ها، بیشترین هزینه را بر دوش مالکان می‌گذارد. اما اگر واسطه‌ها را حذف کنید، می‌توانید همان محصولات را با قیمت پایین تری خریداری کنید. برای این کار می‌توانید به صورت مستقیم از کارخانه‌ها خرید کنید. به عنوان مثال برای خرید سیمان، آجر و … به کارخانه‌ی تولید آن‌ها بروید و مستقیما مصالح را از آنجا خریداری کنید.  از آنجایی که مصالح ساختمانی از نظر کیفیت در درجه بندی‌های گوناگونی قرار می‌گیرند، پس می‌توان گفت که یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت مصالح خواهند بود. به صورتی که مصالح بی کیفیت قیمت کمتری دارند و برخی از پیمانکاران برای کاهش هزینه‌های کلی، استفاده از این مصالح را پیشنهاد می‌دهند. اما استفاده از مصالح با کیفیت ایمنی ساختمان شما و اهالی آن را تضمین می‌کند، پس در انتخاب خود توجه داشته باشید.

نحوه‌ی تولید سیمان

سیمان یکی از مصالح پر مصرف در ساختمان سازی است که از  آهک و خاک رس تشکیل شده و به دو روش تولید می‌شود. از مواد اصلی سازنده‌ی این مصالح، به شکل‌های گوناگونی استفاده می‌کنند. در روش اول، مواد اولیه را با هم مخلوط می‌کنند. برای این کار ابتدا دستگاه‌های سنگ شکن چرخشی، آهک و مواد اولیه‌ی آجری را خرد می‌کند تا به تیکه‌های 2 الی 5 سانتی متری تبدیل شوند. پس از آن، مواد مجددا درون آسیاب مورد کوبش قرار می‌گیرند تا دانه بندی آن ریز تر شود. در مرحله‌ی بعد این مواد معدنی پودری با هم مخلوط می‌شوند تا یک مخلوط خشک و خام بدست آید. پس از آن نوبت به خشک و کلیسنه کردن آ|ک می‌رسد. آهک خامی که به صورت کربنات کلسیم در طبیعت موجود است، برای ساخت سیمان مناسب نیست و باید آن را در دمای بالا حرارت داد. در مرحله‌ی آخر با مخلوط کردن این متریال خاص، محصول نهایی بدست خواهد آمد. به این روش تولید سیمان، روش خشک گفته می‌شود.

بیشتر بخوانید:  روباه صلیبی؛ گونه ای کمیاب با ظاهری خاص(عکس)

روش دیگری نیز برای این کار وجود دارد که به نام روش مرطوب شناخته می‌شود. در این روش همانند روش قبل ابتدا تمام مواد اولیه را خرد کرده و به پودر تبدیل می‌کنند. پس از این کار، پودر تولید شده را به سیلوها انتقال می‌دهند.  برای حذف مواد آلی که در خاک رس وجود دارد، آن را شستشو می‌دهند و سپس با پودر سنگ آهک، به آسیاب‌ها انتقال داده می‌شوند. این دو متریال آنقدر  با هم ترکیب می‌شوند تا به خمیر تبدیل شوند. به این ترکیب بدست آمده دوغاب گفته می‌شود. با هدایت دوغاب به حوضچه‌ی جمع آوری، می‌توان ترکیبات آن را تنظیم کرد. این دوغاب تولید شده حدود 40 درصد آب در خورد دارد که برای رفتن به کوره‌ی دوار، درون مخازن ذخیره می‌شود. در مرحله‌ی بعدی باید محصول به دست آمده را درون کوره مخصوص پخت. لوله‌های داخلی کوره از جنس فولاد هستند و دارای قطری بین 2 الی 3 سانتی متر می‌باشد و طول آن‌ها بین 90 تا 120 متغییر است. فضای درونی کوره با آجرهای نسوز پوشیده شده و مواد اولیه‌ی تر و خشک از بالای کوره، به آن وارد می‌شود. حرارت کوره نیز توسط ذغال سنگ یا گاز از پایین آن تامین می‌شود. کوره را به صورت متمایل قرار می‌دهند و به آرامی میچرخد تا متریال را به طور کامل بپزد. مواد از بالا به پایین کوره حرکت می‌کنند که در قسمت بالایی و دمای 400 درجه‌ی سانتی گراد آب و رطوبت مواد بخار می‌شوند یعنی در مرکز کوره مواد به صورت خشک شده وجود دارند.

چرا از بلوک هبلکس استفاده می‌کنیم؟

ویژگی‌های بسیار خوب و منحصر به فرد بلوک‌های هبلکس سبب شده تا محصولی متمایز از سایر مصالح ساختمانی باشد. این بلوک‌ها سبب می‌شوند تا  سرعت کار بالا رود و به دلیل قابلیت برش خوری که دارد، می‌توان در اندازه‌های دلخواه از آن استفاده کرد. بلوک هبلکس از استحکام و پایداری مناسبی برخوردار است و همین دلیلی بر محبوبیت آن در بین سایر مصالح ساختمانی شده. عیاق بودن این مصالح در برابر صوت و حرارت، یکی دیگر از دلایلی است که به وفور از آن استفاده می‌شود. وزن کم این بلوک‌ها زبان زد تمام ساختمان سازان است و سبب می‌شود تا کارگران بتوانند به راحتی آن را جا به جا کنند. این مصالح مقاومتی به اندازه‌ی یک سنگ دارند و می‌توانند در برابر فشارهای درونی و بیرونی از خود مقاومت بالایی نشان دهند.  اما مهم ترین دلیل استفاده از بلوک هبلکس به جای آجر و دیگر مصالح مشابه این است که قیمت بلوک هبلکس از آن‌ها کمتر است.

بیشتر بخوانید:  مشاوره نشانه های فرسودگی در روابط راهکار آن

نحوه‌ی استفاده از بلوک هبلکس

یکی از ویژگی‌های خوب هبلکس که سبب شد سرعت اجرا نیز بالا برود، استفاده‌ی راحت از آن در مقایسه با سایر مصالح ساختمانی است. این نوع بلوک به راحتی توسط اره قابل برش می‌باشد و میخ و پیچ نیز در آن به راحتی فرو می‌روند. درمورد چگونگی استفاده از بلوک هبلکس باید بدانید که قبل از مصرف باید ابتدا آن را به طور کامل خیس کنید. این کار را برای اینکه خاصیت ضد آب بودن بلوک هبلکس افزایش یابد انجام می‌دهند که به هیچ وجه سبب افزایش وزن آن نخواهد شد. علاوه بر این می‌توان گفت که مزیت دیگر این کار، افزایش چسبندگی بلوک هبلکس به ملات می‌باشد و رطوبن جذب شده توسط این بلوک‌ها سبب حفظ آن‌ها در کنار هم می‌شود. همچنین بهتر است بدانید که نمی‌توانید از بلوک‌های هبلکس در دیوارهای حمال و باربر استفاده کنید.  زیرا این مصالح مقاومت کمتری نسبت به بتن دارند و برای استفاده در دیوارهای داخلی و اماکنی است که از آجر و بلوک‌های سفالی و بتنی در آن استفاده شده. دی آخر شما می‌توانید با آب پاشی تمام بخش‌های دیوار بلوک هبلکس، از چسبیدن ملات و هبلکس‌ها به یکدیگر اطمینان یابید.

 

بلوک هبلکس از نظر اقتصادی

این بلوک‌ها را می‌توان نمونه‌ی بهبود یافته‌ی سنگ‌ها برای ساخت و ساز خانه‌ها دانست که بهترین مزیت آن، برتری اقتصادی و خواص و کاربرد آن است. بلوک‌های هبلکس به دلیل عایق بودن، می‌توانند هزینه‌های انرژی را کاهش داده و سبب صرفه جویی در آن شوند. وزن کم آن‌ها نیز می‌تواند هزینه‌ی حمل و نقل را کاهش دهد و هزینه‌ی کوچکی را از روی دوش مالکان بردارد. زمانی که از بلوک‌های هبلکس برای ساخت سازه‌های خود استفاده می‌کنید، در واقع مصرف آهن را در ساخت و ساز خود کاهش می‌دهید و این می‌تواند بسیاری از هزینه‌های شما را کاهش دهد.

با سیوان لند خانه‌های خود را باکیفیت بسازید

همانطور که از ابتدای این مطلب گفتیم، کیفیت یکی از مهم ترین فاکتورهایی است که هر پیمانکار یا سازنده باید به آن توجه کند. درواقع شما با استفاده از مصالح با کیفیت، علاوه افزایش کیفیت سازه و قیمت نهایی آن، ایمنی ساکنین آن را نیز تضمین خواهید کرد. اما اینکه از کجا این مصالح را خریداری کنید بسیار مهم است. زیرا برخی از فروشندگان نوع بی کیفیت آن را با نام با کیفیت به شما می‌فروشند. اما در سیوان لند این مشکل را نخواهید داشت و می‌توانید محصولات را باسایر فروشگاه‌های آنلاین مانند ایمالز یا ترب مقایسه کنید و با توجه به رضایت مشتریان سیوان لند، از کیفیت این محصولات اطمینان یابید. سیوان لند دست تمام واسطه‌ها را از خرید مصالح کوتاه کرده و این سبب می‌شود تا هزینه‌ای که قرار است پرداخت کنید، کاهش یابد. علاوه بر این شما می‌توانید روی کمک مشاوران سیوان لند نیز حساب کنید و بهترین نوع از محصول مورد نظر خود را انتخاب کنید. تنوع محصولات سیوان لند سبب شده تا دست شما در خرید باز باشد.

 


:: بازدید از این مطلب : 131
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : الهام چرخنده

ایزوگام 

ایزوگام‌ را می‌توان معروف‌ترین عایق رطوبتی دانست. این عایق عمدتا از قیر و الیاف مصنوعی تشکیل شده و می‌توان از آن ها برای عایق کردن پشت بام‌ها، کف، پی و حتی دیوارها استفاده کرد. ویژگی‌های ایزوگام نظیر نصب آسان، قیمت مناسب و دوام بالا باعث شده است که همیشه به عنوان عایق ترجیحی مردم شناخته شود. البته ایزوگام‌ها انواع مختلفی دارند که می‌توان بنا بر این ویژگی‌ها از هر کدام استفاده‌ای خاص کرد.

انواع ایزوگام را می‌توان به ایزوگام‌های با روکش آلومینیوم، ایزوگام بدون روکش آلومینیوم، ایزوگام با روکش سنگریزه و ایزوگام رنگی تقسیم کرد. ایزوگام‌ها یا به صورت دو لایه تولید می‌شوند و یا به صورت تک لایه. که ایزوگام‌های تک لایه شامل پلی استر دوخته هستند و انعطاف بیشتری نسبت به ایزوگام‌های دو لایه دارند. ایزوگام‌های دو لایه نیز شامل تیشو و پلی استر هستند و استحکام بالایی دارند.

ایزوگام‌ها مزایای متعددی به همراه دارند. از جمله این که می توان از آن‌ها در شرایط مختلف آب و هوایی استفاده کرد، نصب آن راحت است و با سرعت بیشتری انجام می‌پذیرد، قیمت آن مناسب است، وزن بسیار اندکی دارد و بر بار ساختمان نمی‌افزاید، در برابر انبساط و انقباض مقاومت است و بسیاری مزایای دیگر.

آجر سفال 

آجر سفال یکی از انواع آجر است که با استفاده از خاک رس ساخته می‌شود. این آجر در سایزهای مختلف تولید می‌شود که عبارتند از آجر سفال 5.5سانتی متری با 3 سوراخ، آجر سفال 7 سانتی متری با 4 سوراخ، آجر سفال 10 سانتی متری با 6  سوراخ و در نهایت آجرهای سفال 15 و 20 سانتی متری با 9 سوراخ. از آجرهای 9 سوراخه (15 و 30 سانتی متری) برای دیوارهای بیرونی، از آجرهای 6 سوراخه و 4 سوراخه (10 و 7 سانتی متری) برای تیغه چینی دیوار داخلی استفاده می‌شود.

برای اینکه ببینید آیا آجر سفال با کیفیت هست یا نه می‌توانید اقداماتی را انجام دهید. مورد اول این است که به سطح بلوک سفالی دقت کنید که سطحی صاف و یکدست داشته باشد. آجر سفال با کیفیت نباید ترک داشته باشد. برای خرید آجر سفال این کار را حتما از طریق فروشندگان معتبر و تولید کنندگان معتبر انجام دهید و قبل از اقدام به خرید نیز با توجه به کاربرد آجر، ابعاد آن و نوع آن را مشخص کنید. انواع آجر سفال عبارتند از آجر سفال فوم دار، آجر سفال سقفی و آجر سفال نما

سیوان لند

آجر سفال و ایزوگام را می توانید از طریق وب سایت سیوان لند تهیه فرمایید. سیوان لند بازار آنلاین صنعت ساختمان است و عرضه کننده مصالح و تجهیزات ساختمانی است. سیوان لند هم برای خریدارن مصالح ساختمانی است و هم برای فروشندگان آن. فروشندگان و تولید کنندگان معتبر فعال در صنعت ساختمان می‌تواند با نام نویسی در این وب سایت و ایجاد یک پنل مجازی برای خود، مصالح و تجهیزاتشان را برای فروش آنلاین در این فروشگاه به نمایش گذاشته و در کنار دیگر فروشندگان به فعالیت بپردازند.

خریداران نیز به همین منوال می‌توانند پس از ثبت نام در این وبسایت و ایجاد یک پنل برای خود، مصالح و تجهیزات ساختمانی مورد نیاز خود را بخرند. وجود فروشندگان متعدد در این وبسایت این امکان را برای خریداران گذاشته تا کالاهای فروشندگان مختلف را از لحاظ کیفیت و قیمت بررسی و با یکدیگر مقایسه و سپس کالای مورد نظر خود را انتخاب کنند. خریداران می‌توانند پس از انتخاب اقلام مورد نیاز خود و میزان آن‌ها، سفارش خود را نهایی و مصالح و تجهیزات خود را در محل تحویل بگیرند.

 



:: بازدید از این مطلب : 169
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 6 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : الهام چرخنده

افزودنی بتن

بتن یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی است. شرایط جوی متفاوت در نقاط مختلف زمین و فصول مختلف سال و هم‌چنین شرایط ساخت متفاوت باعث به وجود آمدن افزودنی‌های بتن شده است. افزودنی‌های بتن مواد شیمیایی هستند که در هنگام اختلاط بتن به آن افزوده و باعث به وجود آمدن ویژگی‌های خاص در آن می‌شوند و به این ترتیب رفتار بتن را به نحو مطلوب ما تغییر می‌دهند.

در هنگام خرید افزودنی بتن باید به نوع افزودنی دقت کرد. انواع افزودنی‌اهی بتن را می‌توان در روان کننده‌ها، فوق روان کننده‌ها، ابر روان کننده‌ها، ضد یخ، میکروسیلیس، آب بند، حباب هوا ساز، ضد آب شکستگی، ضد خوردگی، چسباننده  و افزودنی‌های رنگ دسته بندی کرد.

برای انتخاب افزودنی بتن باید به طرح اختلاط بتن، کیفیت سیمان و سنگدانه، حجم بتن ریزی و شرایط محیط پروژه دقت کرد. این مواد افزودنی را باید در محیط‌ها سر بسته و به دور از رطوبت و با هوای مناسب نگهداری کرد. افزودنی را قبل از استفاده در پروژه باید آزمایش کرد و سازگاری آن با بتن را سنجید. میزان افزودنی‌های بتن در عملکرد آن‌ها تاثیر مستقیم دارد و نباید به میزانی بیشتر یا کمتر از حد معین از آن‌ها استفاده کرد.

بلوک

بلوک‌های سیمانی مصالحی هستند که از آن‌ها در ساخت دیوارها و سقف‌ها استفاده می‌شود. بلوک‌های ساختمانی از آب، سیمان و سنگدانه در کارخانه‌های بلوک‌زنی ساخته می‌شوند. این بلوک‌ها را بر اساس مواد به کار رفته  در آن‌هابه دو گروه بلوک‌های صنعتی و بلوک‌های معدنی تقسیم می‌کنند. که همانطور که از نامشان پیداست بلوک‌های معدنی با سنگدانه‌های طبیعی و بلوک صنعتی با سنگدانه‌های حاصل شده از کارخانجات تولید می‌شوند.

بوک‌های سیمانی رده یک سبک وزن‌ترین انواع بلوک سیمانی هستند و وزنی مابین 500 تا 700 کیلوگرم بر متر مربع دارند. بعد از آن‌ها بلوک‌های سیمانی رده دو هستند که وزنشان بین 700 تا 1000 کیلوگرم بر متر مکعب است. بلوک‌های رده سه 1000 تا 1700 کیلوگرم بر متر مکعب وزن دارند و در آخر بلوک‌های رده 4 که سنگین‌ترین بلوک‌های سیمانی هستند 1700 تا 2000 کیلوگرم بر متر مکعب وزن دارند.

بلوک‌های سیمانی را می‌توان بر اساس ظاهر به بلوک‌های توخالی باربر، توخالی غیر باربر، تو پر و آجر بتنی تقسیم کرد. که هر کدام از این بلوک‌ها را در جای خاصی مانند توکار دیوار، نما، تیغه، ستون و سقف استفاده می‌کنند. قیمت بلوک بر اساس وزن و نوع متفاوت است.

سیوان لند

سیوان لند بازار آنلاین صنعت ساختمان است. سیوان لند بستری برای خرید و فروش مصالح و تجهیزات ساختمانی است. این وبسایت بستری را فراهم آورده تا تولیدکنندگان و فروشندگانی که به فروش مصالح و تجهیزات ساختمانی اشتغال دارند، بتوانند از طریق این وب سایت محصولات خود را به فروش برسانند. همین امر نیز باعث به وجود آمدن بازاری رقابتی برای تولیدکنندگان مصالح و تجهیزات ساختمانی شده است.

از سوی دیگر نیز سازندگان ساختمانی یا کسانی که قصد خرید مصالح و تجهیزات ساختمانی دارند، می‌توانند به این وبسایت مراجعه و با مقایسه قیمت مصالح نسبت به خرید اقدام کنند. آنها می‌بایست برای خرید مصالح ساختمانی ابتدا در وبسایت سیوان لند ثبت نام و اقلام مورد نیاز خود را انتخاب  کنند. پس از انتخاب اقلام نوبت به وارد کردن آدرس محل پروژه (یا محل تحویل گرفتن مصالح است) که بعد از آن هم با پرداخت و نهایی کردن سفارش، مصالح و تجهیزات برای خریدار ارسال می‌شوند.

 



:: بازدید از این مطلب : 177
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : الهام چرخنده

ماسه

شن و ماسه از مصالح دانه‌ای بسیار پر استفاده در صنعت ساخت و ساز هستند. شن‌ها و ماسه‌ها را بر اساس سایزی که دارند در دسته‌های مختلف قرار می‌دهند. در حالت کلی به سنگ ریزه‌های کوچک‌تر از شن که سایز آن‌ها بین 0.075 تا 4.75 میلی‌متر است ماسه گفته می‌شود. ماسه‌ها را می‌توان به طور طبیعی در بستر دریاها و رودخانه‌ها پیدا کرد. شما می‌توانید برای خرید و یا استعلام قیمت ماسه به سیوان لند مراجعه کنید.

به طور کلی انواع ماسه‌هایی که در صنعت ساختمان سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند را می‌توان به ماسه طبیعی (همان ماسه‌هایی که به طور طبیعی در بستر رودخانه‌ها و دریاها یافت می‌شوند)، ماسه شسته (که ترکیبی از ماسه و خاک است و مورد شستشو قرار می‌گیرد) و ماسه شکسته (که ظاهری گوشه‌دا دارد و از خرد کردن سنگ‌های معدنی به دست می‌آید) تقسیم کرد.

میلگرد

میلگرد از مقاطع فلزی بسیار مهم در صنعت ساختمان سازی است. میلگردها وظیفه تحمل بارهای جانبی وارد به ساختمان، مثل زلزله را بر عهده دارد. میلگردها در دو نوع کلی ساده و آجدار تولید می‌شوند. که میلگردهای ساده یا میلگرد A1 دارایی سطحی صاف و صیقلی هستند. میلگردهای آجدار که میلگردهای گرید A2 تا A3 هستند بر روی سطح خود دارد آج هستند.

وجود آج بر روی سطح میلگرد آجدار باعث درگیری بهتر آن با بتن و استحکام بیشتر ساختمان می‌شود. یکی از اصلی‌ترین کاربردهای میلگرد به عنوان میلگرد بستر است، که برای اجرای میلگرد بستر آن را به صورت افقی یا عمودی در میان مصالح دیوار کشی می‌گذارند.

میلگردها هم‌چنین دارای سایز های مختلفی هستند که هر چه سایز میلگرد بیشتر باشد، توانایی تحمل بار و مقاومت آن بیشتر است. اما در نظر داشته باشید که اگر سایز میلگرد برای ساختمان زیاد باشد می‌تواند پیامدهایی منفی مثل سنگین شدن وزن ساختمان را در پی داشته باشد. قیمت میلگرد به سایز و آجدار یا ساده بودن آن بستگی دارد. که طبیعتا هر چه سایز میلگرد بیشتر باشد، قیمت آن نیز بالاتر است. 

کناف

کناف‌ها صفحات گچی از پیش ساخته‌ای هستند که از آن‌ها برای ساخت سقف کاذب یا دیوار کاذب استفاده می‌کنند. دیوارهای کاذب ساخته شده با کناف یا دیوارهای پوششی هستند یا دیوارهای جدا کننده. کناف‌ها انواع مختلفی دارند که قیمت کناف بر حسب نوع آن متفاوت است.

انواع کناف، کناف معمولی، کناف ضد رطوبت، کناف ضد حریق و کناف ضد حریق و ضد رطوبت است. کناف ضد رطوبت روکشی به رنگ سبز دارد و در هسته گچی و روکش خود دارای مواد معدنی ضد رطوبت است که مانع از جذب آب و رطوبت توسط این کناف‌ها می‌شود. کناف‌های ضد حریق نیز روکش قرمز دارند و دارای الیاف فایبرگلاس هستند که باعث مقاومت آن‌ها در برابر آتش می‌شود. 

کناف‌ها را می‌توان در دو نوع ثابت و متحرک اجرا کرد که کناف های ثابت در جای خود ثابت هستند و قابلیت جابه‌جایی ندارند. اما کناف‌های متحرک که عمدتا در سقف اجرا می‌شوند قابلیت جابه‌جایی دارند و از آن‌ها در مکان‌هایی استفاده می‌شود که بخواهند پشت کناف تاسیسات کار کنند و دسترسی به تاسیسات را راحت می‌کند.

 



:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : الهام چرخنده

بلوک سیمانی

بلوک سیمانی جزو مصالحی است که از آن برای ساخت دیوارها و سقف‌ها استفاده می‌شود. بلوک سیمانی انواع مختلفی دارد و در ابعاد گوناگونی ساخته می‌شود. هم چنین مصالح مورد استفاده در ساخت بلوک سیمانی نیز بسته به نوع آن ممکن است تغییر کند. اما به طور کلی مواد اولیه ساخت بلوک سیمانی عبارتند از آب، سیمان و سنگدانه.

تولید بلوک‌های سیمانی به روش ریخته گری انجام می‌شود و می‌توان آن را به دو صورت معدنی و صنعتی تولید کرد. بلوک سیمانی صنعتی با پوکه‌های صنعتی و بلوک سیمانی معدنی با پوکه‌های معدنی تولید می‌شود. امروزه بلوک‌های سیمانی با ماشین آلات خودکار و به صورت یکسان تولید می‌شوند. 

بلوک سیمانی را می‌توان از جهت نوع مصرف به بلوک دیواری توکار، بلوک نمادار، بلوک تیغه‌ای، بلوک سقفی و بلوک ستونی تقسیم کرد. البته رایج‌ترین نوع دسته بندی بلوک‌ سیمانی بر اساس چگالی آن است که به این طریق آن‌ها را به بلوک سیمانی سنگین، بلوک سیمانی سبک و بلوک سیمانی نیمه سبک دسته بندی می‌کنند.

معروف‌ترین بلوک سیمانی صنعتی، بلوک لیکا و بلوک هبلکس هستند. که بلوک لیکا با دانه های لیکا ساخته می‌شود و بلوک هبلکس نیز نوعی بلوک متخلخل است. از معروف‌ترین بلوک‌های سیمانی معدنی نیز می‌توان بلوک پرلیت را نام برد که از پرلیت (یک سنگ آتشفشانی) ساخته می‌شوند.

ایزوگام

ایزوگام معروف‌ترین عایق رطوبتی است که از آن بیشتر برای عایق کردن سقف و پشت بام‌ها استفاده می‌شود. ایزوگام‌ها عموما از قیر صنعتی، پلی پروپیلن، پلی اتیلن، فویل، چسب و پودر تالک ساخته شده‌اند. قیمت ایزوگام بر اساس نوع آن متغیر است.

ایزوگام را می‌توان بر اساس ظاهر، پوشش و تعداد لایه‌ها دسته بندی کرد. ایزوگام بر اساس شکل ظاهری به ایزوگام عادی و ایزوگام ایزوشینگل تقسیم می‌شود. ایزوگام ایزوشینگل نوعی ایزوگام برش خورده است که به دلیل زیبایی ظاهری، از آن در مناطقی که ایزوگام پیداست استفاده می‌کنند.

از نظر مواد سازنده نیز ایزوگام را در دو دسته‌ی ایزوگام پلیمری و ایزوگام دمیده قرار می‌دهند. حدود یک سوم ایزوگام پلیمری را قیر تشکیل می‌دهد. ماده‌ی اصلی ایزوگام دمیده نیز قیر است، اما در مراحل ساخت آن به مازوت یا نفت کوره‌ای هوا دمیده می‌شود. همین کار نیز باعث شده که دوام و عمر این نوع ایزوگام از ایزوگام پلیمری پایین‌تر بیاید.

ایزگام‌ها می‌توانند روکش‌های متنوعی داشته باشند. ایزوگام با روکش رنگی، ایزوگام با روکش سنگ ریزه و ایزوگام با روکش آلومینیوم از انواع ایزوگام‌های روکش دار هستند. انواع ایزوگام ها هم چنین می‌توانند یک لایه یا دو لایه باشند که ایزوگام‌های تک لایه انعطاف و ظرافت بیشتری نسبت به ایزوگام دو لایه دارند و ضخامت آن‌ها حدود 3 میلی‌متر است.

سیمان

سیمان جزو مصالح ساختمانی مهم است که به صورت پودر تولید می‌شود و از ترکیب آن با آب ماده‌ای خمیری و چسبنده به وجود می‌آید. از سیمان برای چسباندن آجر، بلوک، سنگ و … استفاده می‌شود. سیمان را می‌توان به  صورت پاکتی و به صورت فله ای خریداری کرد، که قیمت سیمان در هر روش متفاوت است.

در هنگام خرید سیمان باید به نکاتی توجه کرد که برخی از آن‌ها عبارتند از: نرم بودن سیمان (که نشانه مرغوبیت است)؛ سیمان نباید به مدت طولانی انبار شود زیرا امکان دارد رطوبت به آن نفوذ کند و کیفیت خود را از دست بدهد؛ سیمان نباید بوی خاک بدهد و در آخر رنگ سیمان باید خاکستری رو به سبز باشد.

سیمان‌هایی که در ساخت و ساز استفاده می‌شوند در این انواع وجود دارند: سیمان زود سخت شونده که میزان کلسیم تری سولفات بالایی دارد و زودتر از سیمان پرتلند معمولی سفت می‌شود؛ سیمان با تولید حرارت کم که میزان آلومینات آن کاسته شده و در زمان گیرش حرارت کمتری از خود تولید می‌کنند و از همین رو زمان گیرش آن‌ها طولانی‌تر است؛ سیمان مقاوم در برابر سولفات‌ها که در مناطق نزدیک به دریاها مورد استفاده قرار می‌گیرد و انواع دیگری از سیمان‌ها.

 



:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 17 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : الهام چرخنده

بلوک سبک

بلوک سبک انواع خاصی از بلوک‌ها هستند که در شرایط دما و فشار خاصی تولید می‌شوند و متخلخل هستند. این تخلخل باعث سبکی وزن و عایق بودن بلوک‌های سبک می‌شود. مواد تشکیل دهنده بلوک سبک عبارت است از آب، سیمان، ریزدانه‌ها و پوکه‌ها؛ که با تغییر این ترکیب انواع بلوک‌های سبک به دست می‌آید.

انواع بلوک‌های سبک عبارتند از: بلوک سبک لیپر که از گرانول پرلیت صنعتی و پوکه اسکوریا ساخته می‌شود و از آن‌ها در ساخت دیوارهای غیرسازه‌ای استفاده می‌شود؛ بلوک سبک فوم دار که از کف فوم ساخته می‌شود و در وسط آن فوم قرار دارد و از آن‌ها در ساخت دیوارهای پارتیشن یا به عنوان پرکننده سقف و دیوار استفاده می‌شود؛ بلوک هبلکس که معروف‌ترین بلوک سبک است مقاومت بسیار بالایی دارد و عایق خوبی در برابر حرارت و صوت است؛

 بلوک‌های بتنی سبک متخلخل که از فوم بتن یا بتن سبک سلولی ساخته می‌شوند و علاوه بر سبک بودن و عایق بودن، دوست دار محیط زیست نیز هستند؛ بلوک سبک لیکا که از پوکه‌های سبک صنعتی ساخته می‌شوند و از آن‌ها در ساخت دیوار خارجی، پارتیشن، نما و سقف بتنی استفاده می‌شود؛ و بلوک‌های سبک گازی، بلوک سه جداره و بلوک سبک کام و زبانه دار.

بتن مگر

بتن مگر یکی از انواع جدید بتن است و انقلابی را در صنعت به وجود آورده است. ترکیبات این بتن همانند بتن معمولی است، با این تفاوت که میزان سیمان آن کاهش یافته و جای خود را به آب بیشتر داده است. در نتیجه‌ی افزایش میزان آب در بتن مگر، روانی آن افزایش یافته و این امر نتایج مثبتی را به همراه داشته است.

از مزایای بتن مگر می‌توان به تراز کردن فونداسیون، افزایش مقاومت در زمین‌هایی که مقاومت آن چنانی ندارند و جلوگیری از نفوذ حشرات به فونداسیون اشاره کرد. از بتن مگر هم چنین برای ساخت جاده‌ها و راه‌ها می‌توان استفاده کرد و از آن به عنوان یک زیرساز در پایین‌ترین لایه استفاده کرد.

از دلایل استفاده از بتن مگر در لایه‌ی اول فونداسیون می‌توان به این موارد اشاره کرد: از ورود خاک به بتن تازه جلوگیری می‌کند، در اثر جذب آب موجود در بتن توسط خاک بتن پوک نمی‌شود، بستر خاک را تراز و همگن می‌کند و آن را برای اجرای فونداسیون آماده می‌سازد، کف فونداسیون را رگلاژ می‌کن و بساس آرماتوربندی را ایجاد می‌کند، فضاهای خالی موجود در پی را پر می‌کند، در زمین‌هایی که استحکام کافی ندارند باعث مستحکم سازی بستر ساختمان می‌شود، از ورود حشرات و جانوران موذی به درون بتن جلوگیری می‌کند و در نهایت به پوشش‌های پلاستیکی و لایه‌های عایق نیازی ندارد.

وزن مخصوص بتن

چگالی سنگدانه‌های استفاده شده در بتن، وزن مخصوص آن را مشخص می کند. بر اساس وزن مخصوص بتن آن‌ها را به سه دسته‌ی بتن سبک، بتن معمولی و بتن سنگین تقسیم می‌کنند. اگر در بتن از سنگدانه‌های سبک استفاده شود و وزن آن کمتر از 1800 کیلوگرم بر مترمکعب باشد، به آن بتن سبک می‌گویند. که خود بتن‌های سبک هم به سه دسته‌ی بتن سبک دانه، بتن اسفنجی و بتن فاقد ریزدانه تقسیم می‌شوند.

وزن مخصوص بتن معمولی نیز چیزی بین 2200 تا 2600 کیلوگرم بر مترمکعب می‌باشد و از آن در ساخت انواع پل، تونل، تیر و ستون و غیره استفاده می‌شود. در طرح اختلاط بتن‌های سنگین هم از سنگدانه‌های سنگین و هم از سرب و آهن استفاده می‌شود و وزن مخصوص آن‌ها حدود 3000 تا 4000 کیلوگرم بر متر مکعب است. از بتن‌های سنگین برای مصارف خاصی مانند ساختن نیروگاه‌های هسته‌ای استفاده می‌شود؛ چرا که ای بتن‌ها مانع عبور تشعشعات هسته‌ای می‌شوند.

 



:: بازدید از این مطلب : 155
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 9 بهمن 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : الهام چرخنده

سیمان

سیمان ماده‌ای خمیری است که از ترکیب پودر سیمان با آب به وجود می‌آید و با کشیدن آن بر روی سطح اجسام جامد می‌توان آن‌ها را به هم چسباند. مواد اصلی تشکیل دهنده‌ی پودر سیمان، خاک رس و آهک است. کاربرد اصلی سیمان در ساخت و ساز است و از آن برای چسباندن آجر و بلوک و سنگ استفاده می‌شود. که یکی از پر استفاده‌ترین انواع سیمان هم سیمان پرتلند است.

سیمان در تیپ‌های مختلف تولید می‌شود. این تیپ‌ها از شماره 1 تا 4 دسته‌بندی می‌شوند. که ویژگی‌های هر دسته مثل مقاومت اولیه و زمان گیرش و حرارت هیدراتاسیون آن‌ها با یکدیگر متفاوت است. تفاوت تیپ‌های مختلف آجر باعث تفاوت قیمت آن‌ها با یکدیگر می‌شود. به جز آن نیز ممکن است قیمت سیمان به طور روزانه دچار نوسان شود که شما می‌توانید برای اطلاع از نرخ جدید سیمان امروز به سیوان لند مراجعه یا بر روی لینک کلیک کنید.

آجر

آجر مصالحی بلوکی شکل است که از آن برای دیوار چینی و اجرای نما استفاده می‌کنند. البته از آجر در قدیم برای ساخت فرش نمودن کف یا ساخت طاق و آجر هم استفاده می‌شد، که امروزه کمتر چنین استفاده‌ای از آجر می‌شود. آجرها در شکل‌ها و سایزهای مختلفی تولید می‌شوند که می‌توان از هرکدام برای ساخت نوعی از نما استفاده کرد.

لازم است در محاسبات متره و برآورد پیش از ساخت مقدار آجر مورد نیاز برای سازه را محاسبه کنیم تا در هنگام سفارش به انمدازه‌ی مورد نیازمان آجر سفارش دهیم. در صورت سفارش دادن بیش از حد نیاز متحمل هزینه‌های اضافی شده‌ایم و قسمتی از منابع مالی از دست رفته است. و در صورت کمتر سارش دادن هم مجبور به سفارش مجدد می‌شویم که در این صورت نیز ممکن است به دلیل نوسانات قیمت آجر نسبت به سفارش پیشینمان دچار افزایش شده باشد و حتی ممکن است آجری که مجددا خریداری می‌کنیم با آجرهای پیشین اندکی تفاوت داشته باشد.

افزودنی بتن

بتن خود جزو مصالح بسیار پر کاربرد در ساخت و ساز است. اما ممکن است در بعضی مواقع بسته به شرایطی مثل شرایط آب و هوایی،  بتن معمولی آن کارایی لازم که ما از آن انتظار داریم را نداشته باشد. به همین دلیل نیز موادی به نام افزودنی های بتن تولید شده‌اند که هر کدام می‌توانند ویژگی خاصی را در بتن به وجود بیاورند. که شما می توانید برای خرید افزودنی بتن روی لینک کلیک کرده و به صورت آنلاین خرید خود را انجام دهید.

انواع افزودنی‌های بتن شامل: افزودنی‌های روان کننده که درصد آب موجود در بتن را کاهش می‌دهند؛ میکروسیلیس که به افزایش مقاومت کششی و فشاری کمک می‌کند و نفوذپذیری آن را کاهش می‌دهد؛ افزودنی‌های آب بند یا نیم بند که جلوی ورود آب و رطوبت را می‌گیرند؛ حباب هواساز که با ایجاد حباب در بتن دوام آن را افزایش می‌دهد و بسیار از انواع دیگر افزودنی‌ها که هر کدام به نوعی بتن را بهینه می‌کنند هستند.

 



:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 4 بهمن 1401 | نظرات ()